Skål International Finland

Ajankohtaista

Toimintamme jatkuu taas F2F vierailun ja sääntömääräisen kevätkokouksen merkeissä
Turun skålleegat webinaarilavalla Turku Business Regionin järjestämässä webinaarissa.
Benchmarking Alliance, ruotsalainen Pohjoismaiden ja Baltian matkailutrendien markkinajohtaja, on avannut palvelunsa kaikille uusille toimijoille sekä uusille palveluiden käyttöönotolle ilmaiseksi korona-viruksen aiheuttaman poikkeuksellisen markkinatilanteen ja siitä palautumisen ajaksi.
Tervetuloa vierailemaan osastollamme 1b29 ammattilaispäivänä 16.1. klo 9-18
MATKAILUHOMMIIN! -tapahtuma järjestetään jo neljännen kerran Turussa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille matkailualan yrittäjille sekä muille alan toimijoille.
Tervetuloa Benchmarking Alliancen ”Back to Work”- johda tiedolla työpajaan elokuun lopussa. Tule kuulemaan Suomen ja Pohjoismaiden viimeisimmistä matkailutrendeistä sekä keskustelemaan miten tiedon jakaminen hyödyntää niin yksittäistä yritystä kuin destinaatiota kehittymään. Työstämään myös uusia trendityökaluja alan yrittäjien käyttöön.
Ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneista Afrikan matkailusta, on tilaisuus osallistua matkailukonferenssiin Etelä-Afrikassa heinäkuun lopussa. Ohjeet alla.
Kolmas Bókun-valmennus järjestetään 3.9.2019
Tarjoamme Helsingin Skål International -yhdistyksen jäsenille Bókun-matkavarausjärjestelmän valmennuksen 28.5.2019 hotelli Arthurissa.
RSS ATOM