Skål International Finland

Ajankohtaista

Helsingissä kokoontuu matkailun digitalisaatiosta kiinnostuneet henkilöt seminaariin ja workshoppiin.
Valta vaihtui Helsingin klubissa. Vuoden 2018 alusta uudeksi presidentiksi valittiin Kirsti Vaulamo. Samalla uudistettiin yhdistyksemme sääntöjä ja jatkossa on vain yksi vuosikokous.
Lampivaaran Ametistikaivos Luostolta voitti Skål International -järjestön Kestävän kehityksen 1. Palkinnon omassa sarjassaan. Palkinto jaettiin järjestön Maailmankongressissa Intian Hydebaradissa. Onneksi olkoon Tuija Sandberg! Kiitokset Henri Annila/Young Skål joka auttoi hakemuksen tekemisessä!!
SKÅL International Turku ry:n edustaja nousi maailman suurimman matkailualan järjestön, Skål Internationalin, puheenjohtaksi Intian Hyderabadissa parhaillaan menossa olevassa järjestön 78. maailmankongressissa.
Aika: 13.10.2017 klo 10.30 TAI klo 13.00 TAI klo 15.30 Paikka: Linnanmäki Matkailu ja Robotiikka Workshop on tarkoitettu kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään robotiikan mahdollisuuksia niin omassa palvelutuotannossaan kuin esim. matkailuopetuksessa.
Turussa järjestetään 19 – 21.5.2017 merkittävä matkailualan tapahtuma, kun eri Pohjoismaista ja Baltiasta kokoontuu Skål International – matkailualan järjestön jäseniä aluekokoukseen. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi ja se kiertää puheenjohtajansa mukana maasta toiseen. Vuosien 2015 – 2017 puheenjohtajuus on ollut Suomen vastuulla ja kokouksen aikana Skål International Area Norden toiminnan vetovastuu luovutetaan Tanskan edustajalle.
Jälleen on aika koota Suomesta hyviä ehdokkaita hakemaan ehdokkuutta Skål International -järjestön Kestävän kehityksen kilpailuun. Alla on englanninkieliset ohjeet. Lisätietoa mm. Henri Annila, Young Skål, henri.annila@skalfiland.com
Huikean suosion keväällä 2016 saanut KesäKåren Revisited on täällä taas!
Tervetuloa matkailun digitalisaatio -tapahtumaan Matka-messujen yhteydessä pidettävään matkailun digitalisaatiotilaisuuteen. Tilaisuudessa mahdollisuus tavata Suomen johtavia sähköisen liiketoiminnan kehittäjiä ja toimijoita.
Monacossa tänään alkavassa 77. maailmankongressissa on tänään valittu uusi hallitus International Skål Councilille. Turun klubin puheenjohtaja, Suomen councillor Marja Eela-Kaskinen valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi vuosille 2016 - 2018.
RSS ATOM