Skål International Finland

Ajankohtaista

Hotelli Radisson Blu Plazassa pidettiin Skål International Helsinki ry:n Syyskokous.
Kokoonnuimme Turun ammattikorkeakoululle sääntämääräiseen syyskokoukseemme torstaina 15.11.2012.
Matkailun Verkostoyliosto (MAVY) yhteistoimintaan Skål International Suomen Kansalliskomitean kanssa toteuttamaan alumnitoimintaa.
Kauan kaivattu seminaari järjestetään viimeisenä matkailuseminaariemme joukossa tälle vuodelle. Tilaisuudessa luovutetaan Haikon kartanolle kansainvälinen kestävän kehityksen palkinto, jonka se sai varsinaisesti järjestön maailmankongressissa Seoulissa lokakuussa, mutta työesteiden vuoksi Haikon henkilökuntaa ei ollut paikalla pystiä noutamassa. Tilaisuudessa myös Reilun Matkailun yhdistyksen näkökulma aiheeseen sekä tapausesimerkki vastuullisesta liiketoiminnasta.
Järjestömme Presidentti 2013 on USAn Mok Singh. Myös Suomi pärjäsi henkilövalinnoissa sillä International Councillorimme Susanna Saari kutsuttiin ISC sihteeriksi.
Suomesta oli mukana 3 hakemusta; yksi Helsingistä (Haikon Kartano) ja kaksi Turusta (Herrankukkaro ja Scandic Julia).
OSKEn uutiskirje (9.10.2012)
Syystervehdys! Tarjoamme tässä uutiskirjeessä tuhdin annoksen tietoa, työkaluja ja toimintamalleja. Toivottavasti löydät tavan hyödyntää niitä kasvussa ja kansainvälistymisessä!
4.9.2012 Linnanmäellä pidetyn Perhematkailuseminaarin materiaalit
Hyvä matkailualan toimija, Osin uudistunut Matkailun teemaryhmän uutiskirje on ilmestynyt. Syyskuun uutiskirjeessä etsitään hyviä opintomatkakokemuksia ja ehdokkaita InnoElma-palkinnon saajaksi. Mukana on tietoa myös hyvinvointimatkailusta, matkailun tilastoinnista sekä tulevista matkailualan tapahtumista.
Lue lisää
RSS ATOM