Skål International Finland

Ajankohtaista

Hyvä matkailualan toimija, Osin uudistunut Matkailun teemaryhmän uutiskirje on ilmestynyt. Syyskuun uutiskirjeessä etsitään hyviä opintomatkakokemuksia ja ehdokkaita InnoElma-palkinnon saajaksi. Mukana on tietoa myös hyvinvointimatkailusta, matkailun tilastoinnista sekä tulevista matkailualan tapahtumista.
Lue lisää
Seulin maailmankongressi lähestyy! Suomen jäsenet voivat laittaa mukaan materiaalejaan B2B workshoppiin vaikkeivat itse matkustaisikaan! Lisäksi kaipaamme mukaan arpajaisvoittoja FVF säätiön vuotuisiin arpajaisiin
Sain järjestettyä lomamatkani yhteyteen tapaamisen Irlannin councilor Douglas Jordanin kanssa
Olimme suunnitelleet yhteispohjoismaista workshoppia järjestttäväksi Skål:in maailmankongressin yhteyteen, mutta sopivan päivän löytäminen aiheutti ylivoimaisia ongelmia, joten päätimme sen peruuttaa.
Tiukka äänestys käytiin heinäkuun aikana vuoden 2014 maailmankongressin isäntäkaupunkikandidaattien välillä. Voiton veivät Ciudad de Mexico ja Berliini!
Syksyn ensimmäinen ammattilaistapahtuma keskittyy perhematkailuun. Perheet matkustavat erityisesti näin kesäaikaan, mutta sesonkeja löytyy myös muulloin. Matkailun arkipäiväistyttyä ovat vaatimukset matkakohteen ja –palveluiden osalta kuitenkin kasvaneet. Mitä tämän päivän perhematkailu on; lukuja ja trendejä? Miten hyvä perhematkailukonsepti rakennetaan? Miten perheille viestitään omasta tarjonnasta? Miten menestyneet perhematkakohteet uudistuvat joka vuosi? Seminaari esittelee myös oikeita kohderyhmän matkakertomuksia ja ajatuksia lomailuun. Näihin teemoihin pureudumme Linnanmäellä järjestettävässä seminaarissa.
Skål klubien hallitukset ja Kansalliskomiteat äänestävät kahta ehdokasta jatkoon ja lopullinen voittaja selviää Seoulin Maailmankongressissa
Anna panoksesi restonomiopiskelijan opinnäytetyöhön, joka koskee lähimatkailua ja kestävää kehitystä.
Juuri ennen Juhannusta ilmestyi Helsingin yhdistyksen kesätiedote. Tiedotteen on koonnut Jacita Bengts.
RSS ATOM