Skål International Finland

Ajankohtaista

Syksyn ensimmäinen ammattilaistapahtuma keskittyy perhematkailuun. Perheet matkustavat erityisesti näin kesäaikaan, mutta sesonkeja löytyy myös muulloin. Matkailun arkipäiväistyttyä ovat vaatimukset matkakohteen ja –palveluiden osalta kuitenkin kasvaneet. Mitä tämän päivän perhematkailu on; lukuja ja trendejä? Miten hyvä perhematkailukonsepti rakennetaan? Miten perheille viestitään omasta tarjonnasta? Miten menestyneet perhematkakohteet uudistuvat joka vuosi? Seminaari esittelee myös oikeita kohderyhmän matkakertomuksia ja ajatuksia lomailuun. Näihin teemoihin pureudumme Linnanmäellä järjestettävässä seminaarissa.
Skål klubien hallitukset ja Kansalliskomiteat äänestävät kahta ehdokasta jatkoon ja lopullinen voittaja selviää Seoulin Maailmankongressissa
Anna panoksesi restonomiopiskelijan opinnäytetyöhön, joka koskee lähimatkailua ja kestävää kehitystä.
Juuri ennen Juhannusta ilmestyi Helsingin yhdistyksen kesätiedote. Tiedotteen on koonnut Jacita Bengts.
Tällä kertaa aiheina:
Helsingin yhdistyksen hallituksen edustajat luovuttivat tänään Lastenlinnassa Skål Soirée -tapahtuman yhteydessä järjestetyn arpajaisten tuoton HUS:in lasten ja nuorten psykiatrisen hoidon vapaa-ajan ohjelmaan.
Skål International -järjestön virallisia sivuja uusitaan. Graafinen ja viestinnällinen esitys suunnitelman mukaisesti paranevat. Voit antaa palautetta beta-versiosta: skaldev.net. Uusien jäsenhakemusten vienti sähköisesti on keskeytetty uudistusprosessin ajaksi. Kaikki ne, jotka ovat jäsenhakemuksensa toimittaneet yhdistystensä hallitukselle, voivat osallistua kansallisten yhdistysten toimintaan kuten vakijäsenetkin. Pahoittelut tästä jäsenyysprosessin aiheuttamasta viiveestä!
Helsingin Ruoholahteen, High Tech Centeriin oli kokoontuneena 3.5 sekä skållegoita että muita mobiilipalveluista kiinnostuneita matkailuihmisiä Lapista Helsinkiin saakka.
Sokos Hotel Presidentin "Urho" salissa on skållegoita juhlistamassa järjestömme vuosipäivää hieman etuajassa, koska varsinainen juhlapäivä ajoittuisi viikonloppuun. Kevätkokouksen tärkein asia oli käydä läpi yhdistyksemme sääntöihin ja ohjeisiin lukeutuva edellisen vuoden toimintakertomus sekä talouskatsaus.
Skål International -järjestön keskeisiin toimintamuotoihin kuuluu edistää matkailun kestävää kehitystä. Helsingin yhdistyksessä perustettiin uusi toimintaryhmä, jonka tavoitteena on käytännön toimintasuunnitelmin lisätä tietoisuutta aiheesta. Ryhmää johtaa Espoon Matkailu Oy:stä Meeri Stanley. Muut jäsenet ovat: Kari Halonen, ToolBox-travel marketing & consulting Tanja Holmber, Viestintätoimisto Mailand Oy Antero Kaleva, Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd. Anu Nylund, Liiketalousopisto Helmi Tavoitteena tälle vuodelle on saada yritys mukaan Skål:in Kestävän kehityksen kilpailuun. Lisäksi syksyllä järjestetään matkailun kestävän kehityksen seminaari. Pohdinnassa on myös hyödyntää Matka2013 -messuja ja rakentaa tapahtuman yhteyteen erityinen kestävän kehityksen tapahtuma, joka kiinnostaisi myös mediaa. Lisätietoa toiminnasta: Meeri Stanley, meeri.stanley@skalfinland.com tai meeri.stanley@espoo.fi
RSS ATOM