Skål International Finland

Ajankohtaista

11. valtakunnalliset RESTO-tietotaitokilpailut järjestettiin 12.-13.4.2012, tällä kertaa Haaga-Helian Porvoon kampuksella. Kilpailun tavoitteena on tehdä restonomien osaamista tutuksi. Tapahtuma edistää restonomiksi opiskelevien yhteistyötä sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettajien verkostoitumista.
Matkailun mobiliipalvelut ja niiden tulevaisuus Skål International Helsinki ry:n järjestämä seminaari pyrkii valottamaan mobiilipalvelujen nykyisiä ratkaisuja matkailupalvelujen tuottamisessa globaalisti ja tuomaan käytännön esimerkkejä Suomessa toteutettavista matkailun mobiilipalveluista.
Vuotuinen Kevätkokous juhlistaa samalla Skål International-järjestön perustamista, joka varsinaisesti päivämäärältään on 27.4. Jaamme myös kokouksessa uusiempien jäsenien diplomeja, jotka ovat saapuneet järjestön päämajasta. Ilmoittautuminen viimeistään 20.4.2012 klo 12.00 mennessä: skalhelsinki@skalfinland.com
Matkailun ja elämystuotannon OSKEn vuosijulkaisu 2012 on ilmestynyt
Skål International:in maaliskuun numerossa Helsingin yhdistys sai huomiota jäsenmääränsä kasvun johdosta. Tiedotteessa onniteltiin yhdistystämme jäsenmäärän noususta 111. Viestinnästä vastaava, järjestön varapresidentti, Karine Coulanges haastoi muut yhdistykset myös kasvattamaan omaa jäsenmääräänsä Helsingin tavoin.
Skål International toteuttaa tänäkin vuonna Kestävän kehityksen kilpailun. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 31.5.2012.
Uusi maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän Matkailun teemaryhmän tiedotuslehti Maaseutu&Matkailu talvi 2012 on ilmestynyt.
The Skål booth will be located in Hall 18, stand 109 (entrance north, Masurenallee).
Ystävänpäivän arpajaisvoitot ovat tässä esillä ja niiden jälkeen on ilmoitettu ko. arpajaislahjan voittolipukkeen väri, sarja sekä numero. Pyydämme voittajaa ottamaan yhteyttä sähköpostitse: skalhelsinki@skalfinland.com Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja erityiskiitokset yrityksille, jotka antoivat arpajaislahjat. Varat ohjataan HUS:in lasten ja nuorten psykiatriseen vapaa-ajan toiminnan kehittämiseen.
Vielä kerran tunnelmia Turusta! Skål!
RSS ATOM