Skål International Finland

Ajankohtaista

Hyvä skållega, Olet lämpimästi tervetullut joululounaalle Silja Serenaden Bistro Maxime-ravintolaan keskiviikkona 14.12.2011 klo 12.
Turun klubin vaalikokous pidettiin 16.11 uusitussa Scandic Julia hotellissa
Airport 2025 – The Future Customer Experience - kysely: mm. Future of Travel- signaalisessiostamme tuttu Rohit Talwar tutkii Amadeuksen toimeksiannosta millaisia tulisi tulevaisuuden lentokenttien olla. Osallistujat saavat käyttöönsä loppuraportin.
Helsingin parhaat matkailukohteet ja -palvelut valikoituivat yleisöäänien perusteella vuotuisessa Best of Helsinki -verkkoäänestyksessä. Kaupungintalolla järjestetyssä palkintogaalassa tunnelmaa nostattivat alan hyvät näkymät, sillä Helsingin matkailussa on kaikella todennäköisyydellä syntymässä jälleen uusi ennätys. Aiempi huippuluku, 3,2 miljoonaa yöpymistä, on viime vuodelta.
Scandic Juliassa klo 17 alkaen. Kutsu ja esityslista tulleet sähköpostilla.
Skål International National Commitee Finland kokoontui Helsingissä eilen. 4.11.
Helsingin yhdistyksessä tehtiin jäsenlaskenta ja tällä hetkellä toiminnassamme on mukana yhteensä 99 jäsentä. Varsin moni on tullut toimintaamme mukaan menneen kesän ja syksyn aikana.
Turun kongressissa solmittiin myös uusia twinning sopimuksia. Turku ja Bergen - vanhat ystävyyskaupungit - ovat nyt myös twinning kumppaneita!
Sisällys: o Oivalluksia ennakoinnilla– Signaaleja matkailun tulevaisuudesta o Matkailuyrityksen laatutyökalut Laadun portaat –mallissa o Kannattavuus ja laatu kulkevat käsi kädessä Villilän Kartanonrouvilla o Suomalaisen hyvinvointimatkailun uudet tuotesuositukset o Hosumatta paras - Valtakunnallinen maaseutumatkailuseminaari 20.-21.3.2012 Hämeenlinnassa o Laadukkaampia hevosmatkailupalveluja o Maaseutumatkaoja koskevat sopimusehdot o Uusi kuluttajaturvallisuuslaki o Maaseudun matkailuhankkeille tukea o Hotelli honkain oksilla o Aidot maut ja maakuntien tarjonta kiinnostavat o Hyppy hyiseen kanjoniin – OF-opintomatka o Yrittäjän persoona kilpailuvalttina – Lieksan Matkakaverit
Syksyisin päivitämme strategiaamme ja nyt jäsenillä on mahdollisuus kommentoida, ehdottaa lisäyksiä, muutoksia, poistoja nykyiseen strategiaamme. Löydät strategian omasta otsikostaan täältä "Skål Helsinki" -otsikon alta. Pyydämme kommenttisi viimeistään 9.10.2011 mennessä osoitteeseen: kari.halonen@skalfinland.com. Hallituksemme käsittelee strategiaa seuraavana päivänä eli 10.10.2011 ja tekee muutokset seuraavaa strategiavuotta varten. Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintamme sisältöihin! Suosittelemme myös järjestömme perusperiaatteisiin tutustumalla Skål International:in pääsivuihin www.skal.org.
RSS ATOM