Skål International Finland

Ajankohtaista

Skål International National Commitee Finland kokoontui Helsingissä eilen. 4.11.
Helsingin yhdistyksessä tehtiin jäsenlaskenta ja tällä hetkellä toiminnassamme on mukana yhteensä 99 jäsentä. Varsin moni on tullut toimintaamme mukaan menneen kesän ja syksyn aikana.
Turun kongressissa solmittiin myös uusia twinning sopimuksia. Turku ja Bergen - vanhat ystävyyskaupungit - ovat nyt myös twinning kumppaneita!
Sisällys: o Oivalluksia ennakoinnilla– Signaaleja matkailun tulevaisuudesta o Matkailuyrityksen laatutyökalut Laadun portaat –mallissa o Kannattavuus ja laatu kulkevat käsi kädessä Villilän Kartanonrouvilla o Suomalaisen hyvinvointimatkailun uudet tuotesuositukset o Hosumatta paras - Valtakunnallinen maaseutumatkailuseminaari 20.-21.3.2012 Hämeenlinnassa o Laadukkaampia hevosmatkailupalveluja o Maaseutumatkaoja koskevat sopimusehdot o Uusi kuluttajaturvallisuuslaki o Maaseudun matkailuhankkeille tukea o Hotelli honkain oksilla o Aidot maut ja maakuntien tarjonta kiinnostavat o Hyppy hyiseen kanjoniin – OF-opintomatka o Yrittäjän persoona kilpailuvalttina – Lieksan Matkakaverit
Syksyisin päivitämme strategiaamme ja nyt jäsenillä on mahdollisuus kommentoida, ehdottaa lisäyksiä, muutoksia, poistoja nykyiseen strategiaamme. Löydät strategian omasta otsikostaan täältä "Skål Helsinki" -otsikon alta. Pyydämme kommenttisi viimeistään 9.10.2011 mennessä osoitteeseen: kari.halonen@skalfinland.com. Hallituksemme käsittelee strategiaa seuraavana päivänä eli 10.10.2011 ja tekee muutokset seuraavaa strategiavuotta varten. Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintamme sisältöihin! Suosittelemme myös järjestömme perusperiaatteisiin tutustumalla Skål International:in pääsivuihin www.skal.org.
Turun klubin historian suurin ponnistus on onnellisesti ohitse
Skål International Turku ry järjestää järjestön 72. maailmankongressin syyskussa Turussa
On nyt ilmestynyt
Skål International Helsinki Ry:n vuosikokouksessa 12.5. saatiin todistaa vallan vaihtumista. Presidentti Risto Välttilä oli pitkän harkinnan jälkeen päättänyt luopua presidenttiydestään. Uudeksi presidentiksi kokous valitsi yksimielisesti Kari Halosen. Hiljattain vapaaksi jäänyt klubin varapuheenjohtajan paikka täytettiin - myöskin yksimielisesti - Risto Välttilän suostuessa asettumaan käytettäväksi kyseiseen rooliin. Hallitus kiittää Ristoa erittäin ansiokkaasta presidenttiyskaudesta, ja toivottaa tuoreelle presidentille onnea uusiin tehtäviin!
www.linkedin.com - hae ryhmä nimeltä Skål International Helsinki Club ja liity jäseneksi. Voit tuoda ryhmään esimerkiksi ajankohtaisia keskustelunaiheita ja seurata klubimme toimintaa.
RSS ATOM