Skål International Finland

Ajankohtaista

Käy tykkäämässä!
Dear Skålleagues, Dear Friends, In 1934, on 28 April, 81 years ago, Skål International was formally inaugurated as an International Association of Travel & Tourism Professionals.
Marja Eela-Kaskinen on juuri valittu Suomen uudeksi counciloriksi Hollannissa
Italia kutsuu! - Tule tutustumaan saapasmaan matkailupalvelujen tarjoajiin Palaceen Helsingissä huhtikuussa.
Ennakkotietona Helsingin yhdistyksen sääntömääräinen Kevätkokous pidetään Helsingin Musiikkitalossa 30.3.2015 klo 16.30 alkaen. Kokouksen kesto noin 2 tuntia. Vierailijaluennoitsijana palkittu hostelyrittäjä Ville Virkki Tampereelta.
Tule kuulemaan - Helsingin Matkailun Videojalanjälki -hankkeen tuloksia - asiantuntijapuheenvuoroja videomarkkinoinnista
Meet your fellow Skålleagues from all over the world, including International President Salih Cene and other international official representatives and local members, at the Skål ITB Get-Together, Skål stand and Happy Hour.
Lisäsimme liikematkustus- ja tapahtumateemoihin kaksi yritystä, Helms & Briscoe sekä Kon-Tiki Tours. Tilaisuus on 21.5 ja aika siirtynyt alkuiltaan eli klo 16.00 - 18.00. Aiheena on tulevaisuuden kokous- ja tapahtumajärjestelyt. Tilaisuudessa puhujana Jyrki Nilson ja Merja Pollok, Helms&Briscoe. Yritys on yksi maailman suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestely-yrityksistä. Toinen esiteltävä yritys on Kon-Tiki Tours ja edustajana Jaana Raunola. Yritys on tunnettu ryhmämatkoistaan, mutta sillä on myös liikematkustajia.
Asiakaspalautteet ovat tärkeä asia matkailuyrityksen kehittämiselle. Miten eri matkailutoimialan sektorit hyödyntävät tätä? Mitä uusia mahdollisuuksia olisi kerätä tietoa asiakkailtaan ja mitä on laatuluokittelu? Niihin antavat omia vastauksiaan kolme iltapäivän puhujaa.
Tervetuloa skållegat matkalle Tallinnaan tutustumaan Viron suurimpaan matkailutapahtumaan, TourEst-messuille. Tarkoitus on illalla tavata myös Tallinnan skållegoja ja juhlistaa mm. Matka2015-messuille allekirjoitettua Twinning Cities -sopimusta.
RSS ATOM