Skål International Finland

Ajankohtaista

Lisäsimme liikematkustus- ja tapahtumateemoihin kaksi yritystä, Helms & Briscoe sekä Kon-Tiki Tours. Tilaisuus on 21.5 ja aika siirtynyt alkuiltaan eli klo 16.00 - 18.00. Aiheena on tulevaisuuden kokous- ja tapahtumajärjestelyt. Tilaisuudessa puhujana Jyrki Nilson ja Merja Pollok, Helms&Briscoe. Yritys on yksi maailman suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestely-yrityksistä. Toinen esiteltävä yritys on Kon-Tiki Tours ja edustajana Jaana Raunola. Yritys on tunnettu ryhmämatkoistaan, mutta sillä on myös liikematkustajia.
Asiakaspalautteet ovat tärkeä asia matkailuyrityksen kehittämiselle. Miten eri matkailutoimialan sektorit hyödyntävät tätä? Mitä uusia mahdollisuuksia olisi kerätä tietoa asiakkailtaan ja mitä on laatuluokittelu? Niihin antavat omia vastauksiaan kolme iltapäivän puhujaa.
Tervetuloa skållegat matkalle Tallinnaan tutustumaan Viron suurimpaan matkailutapahtumaan, TourEst-messuille. Tarkoitus on illalla tavata myös Tallinnan skållegoja ja juhlistaa mm. Matka2015-messuille allekirjoitettua Twinning Cities -sopimusta.
Tervetuloa skållegat Pietarin matkalle! Erityisenä kohokohtana on jääkiekko-ottelu SKA - Jokerit. Vastaava matkanjärjestäjä on Rusinco Ltd.
Helsingin ja Turun yhdistysten yritysedustajat ovat saaneet mahdollisuuden esitellä toimintaansa Matka2015-messuilla 16.1.2015 klo 09.00 - 12.00.
Tervetuloa Helsingin ja Turun yhdistysten toteuttamalla osastolle Matka2015-messujen ammattilaispäivinä, torstaina 15.1 ja perjantaina 16.1.2015!
Paikka: Matka2015-messut Aika: 15.1.2015 klo 14.30 Kohtauspaikka: Halli 6, Global Trade Point, osasto #13
Maistuvaa lähiruokaa ja hyväntekeväisyyttä à la Skål. Tervetuloa mukaan nauttimaan ihanasta lähiruoasta, jonka sinulle, perheellesi, ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi tarjoilevat Turun Skålleegat.
Skålin maailmankongressissa Mexico cityssä on tiistaina valittu uusi hallitus vuodelle 2015.
Hyvinvointimatkailukohteiden kehittämishanke WelDest päättyy syksyllä 2014 Matkalla Hyvinvointiin –seminaarissa, joka järjestetään Turun ammattikorkeakoulun tiloissa Kupittaalla 16–17.9.2014. Luvassa on mielenkiintoisia ja keskustelua herät...täviä esityksiä hyvinvointimatkailukohteiden kehittämisestä Suomessa sekä Euroopassa.
RSS ATOM