Skål International Finland

Ajankohtaista

Jälleen on tullut tavata skållegoja, muita matkailualan ihmisiä ja heidän tuttaviaan sekä sukulaisiaan perinteisen Skål Soirée –tapahtuman myötä! Tapahtumasisällöltään monipuolinen ilta järjestetään tällä kertaa Teatterimuseossa Ruoholahdessa 28.11.2013 klo 18.00 – 22.00. Jatkotkin on tiedossa Solo Sokos Hotel Aleksanterin baarissa. Tämä on hyvä mahdollisuus hyväntekeväisyyden muodossa. Kohteena lasten ja nuorten psykiatrisen virkistystoiminnan kehittäminen. Tilaisuus toimii esim. yrityksesi tai ystäviesi omana pikkujoulutapahtumana!! Tämä ei siis ole vain Skål-järjestön jäsenille, vaan tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille. Kutsua siis saa lähettää eteenpäin muillekin! Ohjelma on hieno ja ruokalista mainio!
New Yorkista lauantaina 28.9.2013 lähtenyt kongressristeily M/S Carnival Gloryllä on nyt ohitse.
Culminatum Innovation Oy:n hallituksen puheenjohtajan, maakuntajohtajan Ossi Savolaisen viesti toiminnan lakkauttamisesta YT-neuvottelujen päättymisen jälkeen varmaan herättää mielenkiintoa, millaista jatkoa on odotettavissa uusista neuvotteluista alueellisen kehittämisen näkökulmasta. Onko matkailu siinä mukana ja millaiselle miehityksellä, millaisilla tavoitteilla.
Kesän aikana matkailu on saanut ansaitsemaansa huomiota mediassa. Vapaavuori twiittasi matkailun kasvaneen 5%. Mitä matkailun kasvu sinulle tarkoittaa?
2013 membership campaign has been giving us some positive results
Kaikki Suomen Skålleegat ovat tervetulleita juhlimaan keski-ikään yltänyttä Turun klubia la 26.10.2013
OSKEn uutisia (12.6.2013)
Kesäinen tervehdys OSKElta! Ennen kuin karkaamme kesälaitumille, OSKEn kevään viimeinen uutiskirje tarjoaa vielä mm. runsaasti tietoa kiinalaisten ja venäläisten matkailijoiden tarpeista. Lisäksi luodaan katsaus syksyn tuleviin tapahtumiin.
Helsinkiin olennaisesti liittyvät kansainväliset risteilyt ja viime vuoden tapaan, on meillä yhdistyksen jäseninä mahdollisuus tutustua Royal Caribbean Cruise Lines –laivavarustamon ”Brilliance of the Seas” alukseen 7.7.2013 klo 11.00 – 14.15. Tämän vierailun tarjoavat meille Petri Sirén ja Mari Suihko (Young Skål-vetäjä) RCL Cruises Ltd.!! Tilaisuus on ilmainen.
Oiva tilaisuus lisätä kesän ohjelmistoosi Skål-tapahtuma Savoinlinnan oopperajuhlille. Paketissa liput "La Traviata"-oopperaan. Mukana myös "inside"-ohjelmaa vain meille oopperan lomassa.
Sääntömääräinen vuosikokouksemme järjestetään tällä kertaa Finlandia-talolla.
RSS ATOM