Skål International Finland

Ajankohtaista

2013 membership campaign has been giving us some positive results
Kaikki Suomen Skålleegat ovat tervetulleita juhlimaan keski-ikään yltänyttä Turun klubia la 26.10.2013
OSKEn uutisia (12.6.2013)
Kesäinen tervehdys OSKElta! Ennen kuin karkaamme kesälaitumille, OSKEn kevään viimeinen uutiskirje tarjoaa vielä mm. runsaasti tietoa kiinalaisten ja venäläisten matkailijoiden tarpeista. Lisäksi luodaan katsaus syksyn tuleviin tapahtumiin.
Helsinkiin olennaisesti liittyvät kansainväliset risteilyt ja viime vuoden tapaan, on meillä yhdistyksen jäseninä mahdollisuus tutustua Royal Caribbean Cruise Lines –laivavarustamon ”Brilliance of the Seas” alukseen 7.7.2013 klo 11.00 – 14.15. Tämän vierailun tarjoavat meille Petri Sirén ja Mari Suihko (Young Skål-vetäjä) RCL Cruises Ltd.!! Tilaisuus on ilmainen.
Oiva tilaisuus lisätä kesän ohjelmistoosi Skål-tapahtuma Savoinlinnan oopperajuhlille. Paketissa liput "La Traviata"-oopperaan. Mukana myös "inside"-ohjelmaa vain meille oopperan lomassa.
Sääntömääräinen vuosikokouksemme järjestetään tällä kertaa Finlandia-talolla.
Uusi konsepti yhdistyksellemme eli vapaamuotoinen Get Together. Tämä ehdotus tuli viime syksyn tapahtumiemme kehittämisen yhteydessä, joten nyt sellaisen järjestämme.
Ruotsin valtion matkailun edistämistoimisto, VisitSweden on tehnyt mielenkiintoisia kampanjaratkaisuja ja muuttanut toimintaansa.
Helsinki-klubille mukava B2B-tapahtuma tiedossa. Small Luxury Hotels -ketju järjestää 8.4.2013 infotapahtuman Hotel Haven:issa. Saimme kutsun jäsenistöllemme, joka on kiinnostunut yhteistyöstä tai mahdollisesti on kiinnostunut yöpymään hotellissa työ- tai lomamatkallaan. Tilaisuus on workshop-tyyppinen ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Rajallinen määrä paikkoja, joten kiinnostuneet kannattaa ilmoittautua pian. Ohjeet ilmoittautumiseen ja lisätiedot liitteessä.
Hiihtolomien jäädessä taakse on aika suunnata ajatukset loppukevääseen. Uutiskirjeestämme löydät jälleen tuhdin paketin tietoa, työkaluja ja toimintamalleja mm. venäläisten ja kiinalaisten matkailuun sekä matkailijan mobiilikäyttäytymiseen.
RSS ATOM