Skål International Finland

Ajankohtaista

Uusi konsepti yhdistyksellemme eli vapaamuotoinen Get Together. Tämä ehdotus tuli viime syksyn tapahtumiemme kehittämisen yhteydessä, joten nyt sellaisen järjestämme.
Ruotsin valtion matkailun edistämistoimisto, VisitSweden on tehnyt mielenkiintoisia kampanjaratkaisuja ja muuttanut toimintaansa.
Helsinki-klubille mukava B2B-tapahtuma tiedossa. Small Luxury Hotels -ketju järjestää 8.4.2013 infotapahtuman Hotel Haven:issa. Saimme kutsun jäsenistöllemme, joka on kiinnostunut yhteistyöstä tai mahdollisesti on kiinnostunut yöpymään hotellissa työ- tai lomamatkallaan. Tilaisuus on workshop-tyyppinen ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Rajallinen määrä paikkoja, joten kiinnostuneet kannattaa ilmoittautua pian. Ohjeet ilmoittautumiseen ja lisätiedot liitteessä.
Hiihtolomien jäädessä taakse on aika suunnata ajatukset loppukevääseen. Uutiskirjeestämme löydät jälleen tuhdin paketin tietoa, työkaluja ja toimintamalleja mm. venäläisten ja kiinalaisten matkailuun sekä matkailijan mobiilikäyttäytymiseen.
Helsingin Glo Hotel Art:issa järjestetään mielenkiintoinen matkailuesitelmä Kreikan Peloponnesoksesta. Paikalla on myös Peloponnesoksen alueen pääsiihteeri Petros Tatoulis.
VIII Matkailu- ja vapaa-ajantutkimuksen seminaari, järjestetään tänä vuonna 14.-15.3. Imatralla, paikallisen yhteistyökumppanin, Saimaan ammattikorkeakoulun, Linnalan kampuksella. Symposiumin tämän vuoden teema, "Matkailun kasvusuuntia - tekevätkö venäläiset Suomesta matkailumaan?", pureutuu erityisesti venäläismatkailuun, mutta tarjolla on runsaasti esityksiä myös muista mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista. Esityksien lisäksi symposiumpakettiin kuuluu mm. lounaat, kahvit sekä buffet-illallinen Imatran valtionhotellissa. Symposiumin hinta on 80 euroa seuran jäsenille ja muille 105 euroa.
Skålleegat Tanskassa kutsuvat kaikkia skålleegoja ACN (Area Committee Norden) kongresssin keväiseen Kööpenhaminaan 20. - 21.4.2013
Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä on asiaa mm. teemaryhmän toiminnan jatkosta sekä kevään aikana järjestettävistä matkailualan tapahtumista.
Jäsenemme Raj Kumar, Intia-keskuksesta halusi muistuttaa jäsenistöämme ensi lauantaina ensi-iltaan tulevasta intialaisesta elokuvasta.
Skål:in jäsenten taustayhteisöt eli yritykset kiitettävästi Haaga-Helian Elinkeinopäivillä 12.2.2012
RSS ATOM