Skål International Finland

Ajankohtaista

Helsingin Glo Hotel Art:issa järjestetään mielenkiintoinen matkailuesitelmä Kreikan Peloponnesoksesta. Paikalla on myös Peloponnesoksen alueen pääsiihteeri Petros Tatoulis.
VIII Matkailu- ja vapaa-ajantutkimuksen seminaari, järjestetään tänä vuonna 14.-15.3. Imatralla, paikallisen yhteistyökumppanin, Saimaan ammattikorkeakoulun, Linnalan kampuksella. Symposiumin tämän vuoden teema, "Matkailun kasvusuuntia - tekevätkö venäläiset Suomesta matkailumaan?", pureutuu erityisesti venäläismatkailuun, mutta tarjolla on runsaasti esityksiä myös muista mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista. Esityksien lisäksi symposiumpakettiin kuuluu mm. lounaat, kahvit sekä buffet-illallinen Imatran valtionhotellissa. Symposiumin hinta on 80 euroa seuran jäsenille ja muille 105 euroa.
Skålleegat Tanskassa kutsuvat kaikkia skålleegoja ACN (Area Committee Norden) kongresssin keväiseen Kööpenhaminaan 20. - 21.4.2013
Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä on asiaa mm. teemaryhmän toiminnan jatkosta sekä kevään aikana järjestettävistä matkailualan tapahtumista.
Jäsenemme Raj Kumar, Intia-keskuksesta halusi muistuttaa jäsenistöämme ensi lauantaina ensi-iltaan tulevasta intialaisesta elokuvasta.
Skål:in jäsenten taustayhteisöt eli yritykset kiitettävästi Haaga-Helian Elinkeinopäivillä 12.2.2012
Matka2013 -messuilla Helsingin, Tallinnan ja Tukholman Skål-hallitusten jäsenet kävivät neuvottelua yhteisestä, yritystoimintaa kehittävästä, yhteistyöstä. Jatkona tälle on virkitys- .ja neuvottelumatka Tallinnaan!
Tervehdys OSKEsta! (31.1.2013)
Matkailun ja elämystuotannon OSKE:n vuosijulkaisun 2013 teemoina ovat mm. •Suomeen suuntautuva matkailu on jo 14 miljardin euron bisnes– mistä kestävää kasvua? •Kuinka koukuttaa venäläismatkailijat sosiaalisessa mediassa •Sisältö edellä asiakasta varten •Fiksu mobiilistrategia tavoittaa asiakkaat •Solomo (social, local, mobile) – tässä ja nyt •Kestävät matkailukeskittymät •Vastuullisuus ei voi olla päälle liimattua •Rakennerahastot: Myös rahoituskaudella 2014–2020 tuetaan matkailua
Viimeisimmän tiedon mukaan hyttejä on jäljellä enää n. 80kpl
Helsingin kaupunki ja CreaMentors Oy toteuttaa tulevana kesänä Tall Ship Race tapahtuman. Tapahtuman yhteyteen on tarkoitus rekrytoida paikallisiin matkailuyrityksiin samalla uutta henkilökuntaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteiden mukaisesti.
RSS ATOM