Kutsu Joululounaalle Helsingissä "Silja Serenade" 14.12.2011

26.11.2011

Hyvä skållega, Olet lämpimästi tervetullut joululounaalle Silja Serenaden Bistro Maxime-ravintolaan keskiviikkona 14.12.2011 klo 12.

Joululounaallamme tapaamme myös sekä Skål Tukholman hallituksen jäsenet sekä Past President Birger Bäckmanin joka suureksi iloksemme on lupautunut jakamaan kanssamme muistojaan vuoden 1974 Helsingissä pidetystä maailmankongressista.
Joululounaamme erikoishinta on 15 eur/hlö ja se maksetaan mielellään klubimestari Stefan Ekholmille paikan päällä, joten pyydämme varaamaan tasarahan.
Tapaamme Olympiaterminaalissa klo 11.45 jolloin siirrymme yhdessä laivan ravintolaan.
Ilmoitathan tulostasi 7.12. mennessä Stefan Ekholm

Birger Bäckman on ollut Skål International-järjetössä pitkään ja vaikuttanut merkittävästi järjestön kehittymiseen. Birger asustaa ulkomailla, mutta aika ajoin vierailee Suomessa. Birgerin vierailu liittyy tehtäväämme kerätä lisää tietoa järjestömme menneisyydestä. Tätä hanketta Helsingissä vetävät Jacita Bengts ja Stefan Ekholm.

Tukholman Skål:in kanssa olemme neuvotelleet Twinning -ohjelman käynnistämisestä ja ovat sen vuoksi tulossa Helsinkiin vierailulle. Tukholman delegaatiota johtaa Martin Ahlberg.