74. Maailmankongressi ohitse - uusi hallitus valittu

10.10.2013

Immediate Past President Mok Singh ja president Karine Coulanges yhteiskuvassa
Immediate Past President Mok Singh ja president Karine Coulanges yhteiskuvassa

New Yorkista lauantaina 28.9.2013 lähtenyt kongressristeily M/S Carnival Gloryllä on nyt ohitse.

Viikon pituinen risteily oli kongressina poikkeuksellinen. Ainakin kokousjärjestelyiden osalta voidaan todeta, ettei laiva ollut paras mahdollinen valinta mutta muuten kaikki sujui tehokkaasti amerikkalaiseen tapaan. Myös ilmat suosivat meitä koko matkan ajan eli meritautia ei tarvinnut pelätä!

Ranskan Karine Coulanges uusi presidentti

 

General Assemblyssä tiistaina 2.10. valittiin odotetusti puheenjohtaksemme pariisitar Karine Coulanges, uusina "direktoreina" hallitukseen nousivat USAn Lou Concling ja Kenian David Fisher.  Belgian Ann Lootens joutui luopumaan paikastaan hallituksessa.

International Skål Councillor Board uusitui myös osittain kun David Fisher jätti paikkansa hallituksen VP:nä ja uutena aloittaa Australian Bernard Whewell, sihteerinä jatkaa Suomen Susanna Saari, Press Keith Murcott ja Senior VP Paul Follows.

Myös pohjoismaiden edustajat kokoontuivat kahdesti, ensin keskustelemaan vaaleista ja Norjan Stavangerin ehdokkuudesta vuoden 2015 maailmankongressin pitopaikaksi ja sitten jatkotoimistamme yhdessä mm. kongresseissa, ACNssä (Area Committee Norden) ja jäsenkehittämisessä.

Muissa vaaleissa voittivat Kenia (vuoden 2015 maailmankongressi) ja Bangkok (vuoden 2014 council mid year meeting). Tilintarkastajiksi valittiin Frank Wright (USA) ja Asuman Tariman (Turkki).

Katso lisää kuvia (linkki)