KANSAINVÄLISET MATKAILUTOIMIJAT KOKOONTUVAT TURUSSA 19. – 21.5.2017

18.5.2017

Turussa järjestetään 19 – 21.5.2017 merkittävä matkailualan tapahtuma, kun eri Pohjoismaista ja Baltiasta kokoontuu Skål International – matkailualan järjestön jäseniä aluekokoukseen. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi ja se kiertää puheenjohtajansa mukana maasta toiseen. Vuosien 2015 – 2017 puheenjohtajuus on ollut Suomen vastuulla ja kokouksen aikana Skål International Area Norden toiminnan vetovastuu luovutetaan Tanskan edustajalle.

Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina ”get-together” – tilaisuudella Ravintola Kårenilla. Tilaisuus on samalla yleisölle avoin 80-luku teemainen disco ”KesäKåren Revisited”. Varsinainen kokous on lauantaina Best Western Hotel Seaportissa. Kokouksen aiheena on mm. Pohjoismaiden ja Baltian Skål klubien toiminta, koko järjestön strategisen kehittämisen painopistealueet sekä lähiajan tapahtumat. Ohjelmaan kuuluu myös kokouslounas, matkailuaiheinen kiertoajelu Turussa sekä upea illallinen Loistokarilla.

 

Kokouksessa paikalla ovat mm. maailmanjärjestön hallituksesta Senior Vice President Susanna Saari (Turku), Skål International Helsingin presidentti Stefan Ekholm, International Skål Councillor Marja Eela-Kaskinen (Turku), Skål International Area Nordenin presidentti Kari Halonen (Helsinki) sekä järjestön kaksi entistä maailmanpresidenttiä Jan Sunde ja Trygve Södring Norjasta. Osallistujia on lisäksi myös Ruotsista, Tanskasta ja Englannista.

Puheenjohtajuuskauden symboli, presidentin arvokas regalia, ojennetaan Kööpenhaminan klubin presidentille Arshad Khokharille”, kertoo väistyvä puheenjohtaja Kari Halonen.