Susanna Saari maailmanpresindentiksi Hyderabadissa 7.10.2017

7.10.2017

SI Helsinki, Stefan Ekholm onnittelee uutta pressaa
SI Helsinki, Stefan Ekholm onnittelee uutta pressaa

SKÅL International Turku ry:n edustaja nousi maailman suurimman matkailualan järjestön, Skål Internationalin, puheenjohtaksi Intian Hyderabadissa parhaillaan menossa olevassa järjestön 78. maailmankongressissa.

Saari liittyi Turun Skål klubiin vuonna 2004 ja valittiin edustamaan Suomea International Councilloriksi vuonna 2012. Järjestön hallitukseen hänet valittiin Mexicossa vuonna 2014 eli hänen nousunsa huipulle on ollut nopeaa. "Liiankin nopeaa omasta mielestäni, sillä näin vaativaan tehtävään kyllä mielellään valmistautuisi useamman vuoden työskentelemällä hallituksen eri viroissa, " sanoo Saari ja jatkaa:"Suurin haasteemme on jäsenmäärän ylläpito ja jäsenten keski-iän alentaminen. Tarvitsemme mukaan lisää nuoria ammattilaisia, jotta pysymme dynaamisena ja ajanhermolla. Eri-ikäiset jäsenet myös oppivat toisiltaan uutta ja verkostoituminen klubissa on luontevaa. Mukavaa, että Suomi ja Turku saavat globaalia näkyvyyttä sopivasti itsenäisyyden juhlavuotena.".

Siviilissä Saari toimii lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa. Hän on innoissaan siitä, että matkailu on Suomessa ja Turussa ollut hyvässä kasvussa ja korkeakoulutasoinen alan koulutuskin Turussa taas alkamassa. "Aloitamme syksyllä 2018 uuden liiketoimintana hyvinvointimatkailu - nimisen suuntautumispolun tradenomeille" kertoo Saari. "Asemani järjestön huipulla antaa hyvän helikopterinäkymän alan kansainväliseen kenttään ja auttaa minua myös  Lapin yliopiston jatko-opintojeni suhteen" jatkaa Saari, joka aikoo yhdistää vuoden 2018 puheenjohtajuuden ja urbaania hyvinvointimatkailua käsittelevän väitöskirjatutkimuksensa kompaktiksi työpaketiksi. "Meillä Turun AMKissa on sloganina "Excellence is Action" - sitä tässä tavoitellaan!"