Matkailualan trendit

8.4.2020

Benchmarking Alliance, ruotsalainen Pohjoismaiden ja Baltian matkailutrendien markkinajohtaja, on avannut palvelunsa kaikille uusille toimijoille sekä uusille palveluiden käyttöönotolle ilmaiseksi korona-viruksen aiheuttaman poikkeuksellisen markkinatilanteen ja siitä palautumisen ajaksi.

Matkailutrendit seuraavat mm.

  • Majoitustrendit (RevPAR, keskihuonehinta, käyttöaste% sekä yöpymiset ja kokonaismyynti ts. TrevPAR)
  • On-the-book majoitusliikkeen tuleva varaustilanne - kuukausitrendi
  • Ravintolatrendit (RevPS – myynti per asiakaspaikka, pöytäkierto sekä keskiostos)
  • Kokoustrendit (TCRevPS – kokousmyynti per neliömetri, TCRevPD – kokousmyynti per kokousvieras jne.)
  • Tulossa: vierasvenesatamatrendit sekä Camping trendit

Palvelun kielenä ovat englanti ja ruotsi. Palvelu perustuu yrityksen päiväkohtaisiin tietoihin. Yksittäisen toimijan lukuja ei voida palvelusta todentaa.

Huhti- ja toukokuu ovat erinomaista aikaa laittaa oman matkailuyrityksen datan seuranta kuntoon ja hyödyntää Benchmarking Alliance palvelun selkeät analysointi kaaviot ja raportit. Kun markkinakysyntä palaa yritys pysyy heti markkinoiden kehityksen trendissä kiinni. Palvelun antaa sysäyksen miten liiketoimintaa voi entisestään edistää ja kannattaako resursseja suunnata myyntiin ja markkinointiin vaiko asiakaspalautteeseen.

”Otin käyttöön hotellitrendien lisäksi ravintola- ja kokoustrendit, nämä ovat olleet todella hyödyllisiä ravintola- ja kokousmyynnin seurantaan, sillä aiemmin meilllä ei ole ollut käytössä hyviä työkaluja tähän.” – Hotel Trends+ asiakas Helsingin keskustahotellista

Tiedustelut Skållegalta hanna.lak(at)benchmarkingalliance.com

Hanna Lak

Benchmarking Alliance Finland | HMMH Consulting Oy

+358 40 18 68 409